запази в bookmark | Kарта на сайта | Език : English, Русский

 

Идеята

На 18.12.2008г. Общинският съвет към Община Шумен взе решение (Решение № 271, Протокол №17) да създаде нов индустриален парк в Шумен в съдружие с частното дружество НИКИ- БТ АД на площ от 2 400 000 кв.м.

» Подробно
Описание

Усилията на частния партьор и Община Шумен са обединени посредством основаването на акционерно дружество – Индустриален Парк Шумен АД -  което ще изгради индустриално- търговската и логистична зона Индустриален Парк Шумен на площ от 2 400 000 кв.м.

» Подробно
Инфраструктура

В секцията можете да се запознаете с техническите характеристики на отделните елементи от предоставените на инвеститорите инфраструктурни решения

» Подробно
Услуги

Проектът предвижда извършването на широк спектър допълнителни услуги, с които целим елиминирането на всички възможни трудности и препятствия, съпътстващи инвестицията, както и съкращаване на административните процедури.

» Подробно
Предимства

През 2009 г. България навлезе в третата си година на еврочленство. Този факт, стабилната икономическа обстановка, подобряващите се бизнес условия в страната и промените в данъчното законодателство през последните години, поддържаха висока инвестиционната активност в страната и допринесоха за високия икономически растеж.

» Подробно
Устройствен план

Тук ще откриете динамична карта на устройствения план на „Индустриален Парк Шумен” с информация за всеки отделен парцел и неговият статус.

» Подробно
Галерия

Тук имате възможност да разгледате прегреса на нашия проект.

» Подробно
Ценова листа

     

» Подробно